Terms of use & GDPR

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή μέσω e- email στο info@sxfahion.gr.

Προϋποθέσεις αλλαγής:

Tο προϊόν δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί.
Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, ενώ σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών εντός 3ων ημερολογιακών ημερών.
Tο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από το κατάστημα , μη χρησιμοποιημένο και χωρίς φθορές, όπως και η συσκευασία που συνοδεύει το προϊόν (κουτί).
Για την επιστροφή ή αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να συσκευάζεται κατάλληλα –τοποθετείτε το προϊόν μέσα στο κουτί του και το κλείνετε μέσα σε μια σακούλα- έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αλλαγή του.
Η αλλαγή γίνεται με ανταλλαγή στον χώρο σας με το προϊόν αλλαγής χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).
Η διαδικασία αλλαγής γίνεται μέσω της Courrier Center – Speedex. Η αλλαγή το κόστος είναι 5 ευρώ.
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει:
να μας επιστρέψετε το προϊόν πίσω είτε με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε και δική σας χρέωση (εκτός ΕΛΤΑ courier και Ταχυδρομείο), είτε με τη γενική ταχυδρομική Courier Center με την οποία συνεργαζόμαστε και χρέωση δική μας απλά απο το ποσό επιστροφής αφαιρουνται τα 5 ευρω τα οποια επιβαρυνόμαστε.
Μόλις πραγματοποιησετε την επιστροφη του προιοντος θα πρεπει να μας στειλετε με μηνυμα τον αριθμο αποστολης για να μπορουμε να παρακολουθησουμε τη πορεια του δεματος και τα στοιχεια του τραπεζικου σας λογαριασμου ( iban, ονοματεπωνυμο δικαιουχου και σε ποια τραπεζα ανηκει).
Επειτα η επιστροφη σας πραγματοποιειται εντος 14 εργασιμων ημερων απο την ημερα παραλαβης του δεματος
Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.
Η αλλαγή των προϊόντων θα πρέπει, εφόσον πρώτα επικοινωνησετε μαζί μας μεσώ προσωπικού μηνύματος στις σελίδες του καταστήματος που έχουν αναφερθεί παραπάνω,  αποκλειστικά με courier που θα σας υπoδείξει η εταιρεία μας.
Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα «stoashoes.gr» μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν και στο φυσικό κατάστημα , πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2103213382 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00)
Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προωθητικές ενέργειες όπως: Βlack Friday,Bazaar & Outlet ΔΕΝ γίνονται αλλαγές και επιστροφές χρημάτων.

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος  «stoashoes.gr» παραδόθηκε προϊόν σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν.

Η αλλαγή του είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2103213382 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

Οι αλλαγες απο το κατάστημα πραγματοποιούνται Δευτέρα & Τεταρτη 10:00-16:00 και Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη 10:00-17.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής τις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει για το προϊόν ή με πρόσθετο χρηματικό ποσό αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του .

Η πρώτη αλλαγή έχει κόστος 3€ σε όλη την Ελλάδα, για κάθε επιπλέον αλλαγή το κόστος είναι 5€, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2103213382 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

2. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, θα πρέπει να ενημερώνετε αυθημερόν από τις 10:00-15:00 τηλεφωνικά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2103213382 πριν την αποστολή και παράδοση στην εταιρεία courier αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννόησης θα πραγματοποιείται η ακύρωση της παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΩΝ

Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του stoashoes.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) το οποία εγγυάνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

You will be asked to fill out the order form and the number and expiration date of your credit card as well as the last three numbers on the back.

If you do not remember him, do not hesitate to contact your bank by phone to remind him. Again, in case you do not want to go through this process, you can make your purchase with the cash on delivery method.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Viva Wallet” της Viva και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του πελάτη, από τον courier της συνεργαζόμενης εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του ηλεκτρονικού καταστήματος  «sxfahion.gr». O πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 3,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%).

4.  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή θα είναι 3,00 ευρώ. Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος  ή αντικατάσταση (μέγεθος, χρώματος, σχεδίου κλπ.) θα υπάρχει επιβάρυνση 3,00 ευρώ(πρώτη αλλαγή) και 5,00 ευρώ(δεύτερη αλλαγή) για τα έξοδα αλλαγής και  επαναποστολής.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Courrier Center».

Το ηλεκτρονικό καταστήματος  «stoashoes.gr»  επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα και από 1 έως 8 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, και βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής ή εξαντλήθηκε από το φυσικό κατάστημα  θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ή για την μη διαθεσιμότητα του.

5.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «stoashoes.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «stoashoes.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρολογικού καταστήματος.

6.ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Διατηρώντας  το δικαίωμα το ηλεκτρονικό κατάστημα «stoashoes.gr» να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης και  κατέχοντας το δικαίωμα να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή κριθεί απαραίτητο. Οι  αλλαγές αυτές, τροποποίησης, προσθήκης ή διαγραφής στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης θα τίθενται σε ισχύ από την στιγμή της εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα, και θα ισχύουν από τη στιγμή αυτή και μετά.

Επίσης  διατηρώντας το δικαίωμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορεί να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς όμως από την ενέργεια του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες προηγούμενων ημερών.

7. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

α. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα www.stoashoes.gr δεσμεύεστε από την εκάστοτε
ισχύουσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και θα πρέπει να διαβάζετε το κείμενο αυτό
κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και να βεβαιώνεστε ότι το αποδέχεστε.

β. Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ ευθύνη της SX FASHION για τους εξής σκοπούς:
την ανάπτυξη, εκτέλεση και εφαρμογή της σύμβασης αγοραπωλησίας για τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και εμάς, τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας, και την παροχή, με τη συναίνεσή σας, πληροφοριών σε ό,τι αφορά τα προϊόντα της εταιρίας μας, η αποστολή εμπορικής αλληλογραφίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή άλλου ισοδύναμου ηλεκτρονικού μέσου (όπως για παράδειγμα SMS). Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας σε ό,τι αφορά την αποστολή τέτοιων ενημερώσεων, ανατρέχοντας σε αυτήν την ιστοσελίδα στο πεδίο “Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ” , όπου έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις προτιμήσεις σας ή και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που μας μεταβιβάζετε προσωπικά στοιχεία τρίτου προσώπου, φέρετε την ευθύνη να έχετε ενημερώσει το εν λόγω πρόσωπο σχετικά με τη χρήση των στοιχείων του και να έχετε εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεσή του ότι
οι πληροφορίες αυτές δίδονται για τους σκοπούς που εξηγούνται ανωτέρω. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα προϊόν ή μια δωροκάρτα, τα προσωπικά
στοιχεία του τρίτου προσώπου που μας έχετε παραχωρήσει θα χρησιμοποιηθούν για τους κάτωθι σκοπούς:

I) διαχείριση της παράδοσης ή/και επαλήθευση της σωστής παράδοσης του αντίστοιχου προϊόντος και
II) απάντηση τυχόν ερωτημάτων ή εξυπηρέτηση αιτημάτων που ενδεχομένως είτε εσείς είτε το τρίτο πρόσωπο διατυπώσετε.

Στοιχεία αποστολής / χρέωσης
Αν επιλέξεις να αγοράσεις κάτι, τότε θα σου ζητήσουμε τα στοιχεία αποστολής για τα προϊόντα που θες να αγοράσεις. Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα δεν γίνεται στο SX Fashion, αλλά στο ασφαλές περιβάλλον της Viva. Εμείς δεν κρατάμε ούτε αποθηκεύουμε στοιχεία της κάρτας σου. Για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σου, μοιραζόμαστε τα στοιχεία αποστολής με την εταιρεία μεταφορών.

γ. Ενημερωτικά μηνύματα
Αν μας έχεις δώσει τη συγκατάθεσή σου, θα σου στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα μέσω email, SMS, Viber, Facebook Messenger, για να σε ενημερώνουμε για το τι κάνουμε και να σε βοηθάμε να δεις και να βρεις τα προϊόντα μας.

Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο μας (Newsletter) Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και περιοδικά σας στέλνουμε με email νέα σχετικά με την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες μας, την συμμετοχή σας σε ερωτηματολόγια ικανοποίησης πελατών μας (σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015) . Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (newsletter), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε προωθείται αυτόματα στον server μας μέσω πρωτοκόλλου HTTPS.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε τη συγκατάθεση των γονέων πριν συνδεθείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατα την εγγραφή σας, στην φόρμα εγγραφής στο newsletter μας (ενημερωτικό δελτίο) υπάρχει ειδικό πεδίο ρητής συγκατάθεσής σας που πρέπει να το κλικάρετε ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της παρούσας σελίδας και ότι συναινείτε για την τήρηση και επεξεργασία τους. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου μας, ανά πάσα στιγμή. Ο σύνδεσμος για την κατάργηση εγγραφής υπάρχει στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου μας. Με την κατάργηση της εγγραφής σας από το ενημερωτικό μας δελτίο, ανακαλείται και η συγκατάθεσή σας για την τήρηση των στοιχείων σας και τα δεδομένα σας διαγράφονται.

δ. Ο χρήστης (εσείς) εξασφαλίζει δια του παρόντος ότι τα παρεχόμενα στοιχεία είναι ορθά
και ακριβή και δεσμεύεται να γνωστοποιήσει οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση
αυτών. Για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί στον ιστότοπο ή σε οποιονδήποτε
τρίτο που είναι υπεύθυνος για τον ιστότοπο εξαιτίας της παροχής λανθασμένων,
ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα πεδία εγγραφής, την αποκλειστική ευθύνη θα
φέρει ο χρήστης.

ε. Cookies: Στην παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε cookies, μικρά κείμενα αρχείου με
πληροφορίες σχετικά με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα, των οποίων κύριος στόχος
είναι η βελτίωση της εμπειρίας σας ως χρήστη της ιστοσελίδας μας.
Πληροφορίες σχετικά με τα Cookies

Τι είναι τα cookies;
Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που ο ιστότοπος εγκαθιστά στον υπολογιστή σας, το τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, με πληροφορίες για την
περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα cookies είναι απαραίτητα γιατί διευκολύνουν και κάνουν φιλικότερη την περιήγηση, χωρίς να βλάπτουν τον υπολογιστή σας.
Παρόλο που σε αυτήν την πολιτική ο γενικός όρος cookies χρησιμοποιείται από τον ιστότοπο ως βασική μέθοδος αποθήκευσης πληροφοριών, ο χώρος “τοπικής
αποθήκευσης” του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιείται για τους ίδιους σκοπούς όπως και τα cookies.Με αυτή την έννοια, όλες οι πληροφορίες που
περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα ισχύουν και για αυτή την “Τοπική Αποθήκευση”.

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;
Τα cookies αποτελούν απαραίτητο παράγοντα για τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπού μας. Ο βασικός στόχος που έχουν τα cookies μας είναι η βελτίωση της
εμπειρίας περιήγησής σας. Για παράδειγμα, τα cookies μας βοηθούν να απομνημονεύσουμε τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, χώρα, κτλ.) κατά την περιήγηση και στις
μελλοντικές επισκέψεις.
Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται στα cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων τη βελτίωση της ιστοσελίδας, μέσω αξιολόγησης των αριθμών και μοτίβων χρήσης, την
προσαρμογή του ιστότοπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την βελτιωμένη ταχύτητα των αναζητήσεων, κ.λπ.
Σε μερικές περιπτώσεις, με προηγούμενη συγκατάθεσή σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα για να λάβουμε
πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας δείξουμε από την ιστοσελίδα μας ή τις ιστοσελίδες τρίτων ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο,διαφημίσεις που βασίζονται στην
ανάλυση των συνηθειών περιήγησης που έχετε.

Για ποιους σκοπούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο;
Δεν αποθηκεύουμε στα cookies που χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες, προσωπικής αναγνώρισης όπως είναι η διεύθυνσή σας, ο κωδικός πρόσβασής σας, τα
στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, κ.λπ.
Ποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies;
Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies του ιστότοπου μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με εξαίρεση αυτών που παρακάτω θα προσδιοριστούν
ως “cookie τρίτων”, τα οποία χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται εξωτερικές εταιρείες για να μας παρέχουν υπηρεσίες που ζητούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και
την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπό μας. Οι κυριότερες υπηρεσίες για όσους χρησιμοποιούν αυτά τα “cookies τρίτων” είναι η λήψη
στατιστικών πρόσβασης και η εγγύηση των πραγματοποιημένων συναλλαγών πληρωμής.
Πώς μπορώ να αποφύγω την χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;
Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτήν τη σελίδα λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο
πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τα οποία συσχετίζονται
με αυτόν τον ιστότοπο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω και να διαγράψω την χρήση των cookies;
Για να περιορίσετε, αποκλείσετε ή να διαγράψετε τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος
περιήγησής σας σύμφωνα με τους κανόνες που υποδεικνύουμε παρακάτω. Παρόλο που η παραμετροποίηση
κάθε προγράμματος περιήγησης είναι διαφορετική, η ρύθμιση των cookies γίνεται συνήθως από το μενού των “ “Προτιμήσεων” ή των “Εργαλείων”. Για περισσότερες
λεπτομέρειες σχετικά με την ρύθμιση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, συμβουλευθείτε το μενού “Βοήθεια” του προγράμματός σας.

Ποια συγκεκριμένα cookies χρησιμοποιεί αυτός ο ιστότοπος και για ποιούς σκοπούς;
Cookies τεχνικά και εξατομίκευσης: αναγνώρισης, ελέγχου ταυτότητας, περιήγησης, προσαρμογής διασύνδεσης, αγαπημένων…
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του χρήστη κατά την περίοδο λειτουργίας, ώστε να μη χρειάζεται ο χρήστης να επαναλαμβάνει τη διαδικασία ελέγχου
ταυτότητας στον ιστότοπο, να επιταχύνονται κάποιες διαδικασίες της ιστοσελίδας, για την απομνημόνευση των πραγματοποιημένων επιλογών κατά την περίοδο λειτουργίας ή
σε μεταγενέστερες προσβάσεις, την απομνημόνευση των σελίδων που έχει ήδη επισκεφτεί ο χρήστης, κ.λπ.

Google Analytics
Σκοποί της επεξεργασίας δεδομένων/ νομικές βάσεις: Για τον σκοπό της διαμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες και της συνεχούς βελτιστοποίησης των ιστοσελίδων μας χρησιμοποιούμε βάσει του άρθρου 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) ΓΚΠΔ τα Google Analytics, μια υπηρεσία διαδικτυακής ανάλυσης της Google Inc. («Google»).
Το έννομο συμφέρον μας προκύπτει από τους αναφερθέντες σκοπούς. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούνται «ψευδωνυμοποιημένα» προφίλ χρήσης και χρησιμοποιούνται cookies. Το cookie καταγράφει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας αυτής: τύπος/ έκδοση φυλλομετρητή χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα Referrer-URL (η προηγούμενη σελίδα που επισκεφτήκατε), Hostname του υπολογιστή πρόσβασης (διεύθυνση IP), ώρα αιτήματος διαμετακομιστή. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της χρήσης των ιστοσελίδων μας, για τη σύνταξη εκθέσεων σχετικά με τις δραστηριότητες ιστοσελίδας και για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας και του διαδικτύου για τους σκοπούς της έρευνας αγοράς και της διαμόρφωσης των εν λόγω ιστοσελίδων ανάλογα με τις ανάγκες. Οι διευθύνσεις IP καθίστανται ανώνυμες, ώστε να μην είναι δυνατή η αντιστοίχιση (λεγόμενο IP-masking). Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies μέσω αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή σας.
Ωστόσο, σας επισημαίνουμε ότι στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας αυτής. Επίσης μπορείτε να εμποδίσετε την ανάλυση των δεδομένων που δημιουργούνται από το cookie και αφορούν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) καθώς και την επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων από τη Google αν φορτώσετε και εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση φυλλομετρητή. Αντί της επέκτασης φυλλομετρητή μπορείτε επιπλέον, ιδίως σε φυλλομετρητές κινητών συσκευών, να εμποδίσετε την ανάλυση από τα Google Analytics αν επιλέξετε αυτόν τον σύνδεσμο. Δημιουργείται ένα opt-out cookie, το οποίο εμποδίζει την μελλοντική ανάλυση των δεδομένων σας κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα αυτή. Το opt-out cookie ισχύει μόνο στον φυλλομετρητή αυτόν και μόνο για την ιστοσελίδα μας και αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή σας. Αν διαγράψετε τα cookies από τον φυλλομετρητή αυτόν, πρέπει να αποθηκεύσετε εκ νέου το opt-out cookie. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων σε σχέση με τα Google Analytics θα βρείτε στην ιστοσελίδα των Google Analytics.

Αλλαγές στην πολιτική μας
H παρούσα πολιτική μας για την προστασία Δεδομένων μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου για αυτές τις αλλαγές. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

en_USEnglish
Skip to content